dimarts, 6 de febrer del 2018

PRESENTACIÓ



Des del Club Ciclista Platja D’Aro , amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell- Platja D’Aro , us presentem la 1ª edició de les “6 hores de resistència BTT de Castell D’Aro”. 

Aquesta prova consisteix en donar voltes a un circuit tancat i marcat, de 5 km aproximadament, durant 6 hores, en equips d’1 a 4 corredors. Comptabilitzant el nombre màxim de voltes que donarà cada equip en aquestes 6 hores.

La prova es realitzarà el dia 20 de Maig a la zonadel Puig d’ en Ribes a Castell ‘Aro,
al costat del parc de bombers, la sortida oficial serà a les 9:00 hores i es donarà per finalitzada a les 15:00 hores.
El circuit s’obrirà de 8:00 a 8:45, per tal del que els corredors puguin comprovar-ne tant el recorregut com l’estat del terreny.
Tot i que el circuit no és excessivament exigent, la resistència física i mental son importants, per aquest motiu, la participació a la prova implica disposar d’un mínim de capacitats tècniques i físiques.
No es permetrà la participació de persones amb malalties que puguin posar en perill la seva integritat física o la dels demés participats, sent-ne totalment responsable en cas d’accident si no s’informa prèviament a la organització. L’edat mínima per participar és de 14 anys.
La participació està limitada 50 equips. Hi haurà 4 categories segons el número de corredors (1, 2, 3 i 4 corredors).

Cada corredor podrà dur la seva pròpia bicicleta. Recordem que si es produeix alguna punxada o avaria a la bicicleta, s’haurà de completar la resta del circuit fins arriba a box, on es podrà reparar. En cas de no poder reparar l’avaria, no podrà utilitzar-se una nova bicicleta, tot i que si es podrà córrer la prova amb les bicicletes dels companys d’equip. En qualsevol cas, les voltes fetes amb una bicicleta amb la que no s’hagi iniciat la prova, serà descomptada.

                                                  PREMIS I OBSEQUIS

Per a tots els inscrits a la cursa, hi haurà entrepà, beguda, i un obsequi commemoratiu de la prova.
Tots els participants a la cursa, també entraran al sorteig de diferents regals oferts pels nostres col·laboradors.
Entre tots els participants tmabe entreràn en el sorteig d’ un penjoll d’ una bicicleta d’or feta per ENRIC JOIER
Per als tres primers classificats a cada categoria hi haurà un obsequi.
Premi especial al corredor que faci la volta més ràpida .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CIRCUIT 6 HORES  Ubicació i track del circuit de 6 hores de resistència de BTT: https://es.wikiloc.com/rutas-mountain-bike/ctda...